52e Huttontoernooi 2011

chesshorseDe SGA heeft met een overwelgende voorsprong de 52e editie van het Huttontoernooi gewonnen. In drie van de vijf categorieen waren ze het sterkst. In de C-categorie liep de SGA de titel net mis door een beter scorende vierde bord. De OSBO was hier dus net de gelukkigste. Het Noord-Brabantse team was de winnaar van de E-categorie.

Hier wil ik nog iedereen en voornamelijk de sponsor (HAN) bedanken voor de hulp.

Mocht er ergens een verslag staan van de dag, dan willen dat graag weten. Hier kunnen we een overzicht bieden van alle verslagen.

Het OSBO-verslag

Het NHSB-verslag

Het SGA-verslag

Het SBO-verslag

Later komt er ook een foto- en filmverslag van de HAN.

 

Op 22 oktober 2011 wordt het Hutton-toernooi (Nederlands Kampioenschap Schaken voor Regionale Jeugdteams) gehouden. De OSBO organiseert dit toernooi in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het toernooi wordt gehouden bij de Faculteit Techniek op Ruitenberglaan 26 in Arnhem.

De organisatie bestaat vooral uit oud-leerlingen, leerlingen, docenten en medewerkers van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens het toernooi zullen diverse nevenevenementen worden georganiseerd, waarover later meer informatie volgt.

HAN_logo

 
Free Joomla Templates